Bitumenes szigetelés Kecskemét

Tetőszigetelés, lapostető szigetelés, palatető szigetelés, páratechnikai szigetelés, hőszigetelés terasz szigetelés, pince aljzat és oldalfal szigetelés, aljzatszigetelés bitumenes hullámlemez, bitumenes zsindely és bitumenes szigetelés Kecskeméten és környékén.

Szakmai kapcsolataink lehetővé teszik, hogy kecskeméti megrendelőinknek a magas minőség mellett piacképes árakat tudjunk biztosítani Kecskeméten és Környékén.
Cégünk tevékenységének és minőségének a biztosítása, fokozatos növelése érdekében, a bitumenes hullámlemez, bitumenes zsindely és bitumenes lemez szigetelő anyagokat ISO 9001 szabvánnyal és CE minősítéssel rendelkező termékek. A legújabb bitumenes technológiák alkalmazásán kívül nagy gondot fordítunk a dolgozóink szaktudásának a folyamatos fejlesztésére.

Kecskeméten és környékén 2014-ben is kedvező árakon a tető egészére vonatkozó megoldást kínálunk, beleértve a bádogszerkezeteket, páraelvezetést, lejtéskorrekciót és a hőszigetelést is.

bitumenes-szigeteles-budapestbitumenes-szigeteles-gyorbitumenes-szigeteles-kecskemetbitumenes-szigeteles-pecsbitumenes-szigeteles-szekesfehervarbitumenes-szigeteles-szombathely

 

2014 ősztől a következő városokban is jelen vagyunk:

Siófok - Tamási - Kaposvár - Dombóvár - Veszprém - Dunaújváros - Zalaegerszeg - Szekszárd - Dunaföldvár - Ajka 

Lapostető szigetelés

 

Palatető szigetelés

PVC szigetelés

 

Tüzép Siófok

muszaki ellenor