Szolgáltatások

Fő tevékenységünk tetőszigetelés, lapostető szigetelés, palatető szigetelés, palatető felújítás. Cégünk a Sió-Generál Kft. több éves tapasztalattal a háta mögött kínálja Önnek szolgáltatásait. Palatető bitumenes hullámlemez, bitumenes zsindely és bitumenes lemez szigeteléssel gyorsan, tisztán, bontás nélkül kedvező áron!

 

Szolgáltatásaink:

- Helyszíni felmérés
- Anyagszükséglet számítás, árajánlat készítés
- Építőanyag megrendelése, beszerzése
- Helyszínre szállítás
- Szakkivitelezés 

 

Bitumenes szigetelés további városokban: Budapest - Kecskemét - Győr - Szombathely - Székesfehérvár - Pécs

A palatetők bontás nélküli bitumenes hullámlemez, bitumenes zsindely és bitumenes lemez szigeteléssel történő felújításának, szigetelésének számos előnye van. Az egyik és talán a legfontosabb, hogy nem kell lebontani az elhasználódott palafedést így plusz költségtől mentesül a megrendelő. Nagy előnye a bitumenes szigetelés technológiának a felhasznált anyag kis súlya, ami nem terheli meg a tető szerkezetét. Nem kell rá építési engedélyt kérni és hosszú távra nyújt védelmet. Bár a felhasznált anyagok nem olcsók, de a bitumenes technológia egyszerűségénél fogva mégis olcsóbb más megoldásoknál.

bitumenes-szigeteles-budapestbitumenes-szigeteles-gyorbitumenes-szigeteles-kecskemetbitumenes-szigeteles-pecsbitumenes-szigeteles-szekesfehervarbitumenes-szigeteles-szombathely

 

2014 ősztől a következő városokban is jelen vagyunk:

Siófok - Tamási - Kaposvár - Dombóvár - Veszprém - Dunaújváros - Zalaegerszeg - Szekszárd - Dunaföldvár - Ajka 

Lapostető szigetelés

 

Palatető szigetelés

PVC szigetelés

 

Tüzép Siófok

muszaki ellenor