Bitumenes szigetelés Szombathely

Tetőszigetelés, lapostető szigetelés, palatető szigetelés, páratechnikai szigetelés, hőszigetelés terasz szigetelés, pince aljzat és oldalfal szigetelés, aljzatszigetelés bitumenes hullámlemez, bitumenes zsindely és bitumenes szigetelés Szombathely és környékén.

Szakmai kapcsolataink lehetővé teszik, hogy szombathelyi megrendelőinknek a magas minőség mellett piacképes árakat tudjunk biztosítani Szombathelyen és Környékén.
Cégünk tevékenységének és minőségének a biztosítása, fokozatos növelése érdekében, a bitumenes szigetelő anyagokat ISO 9001 szabvánnyal és CE minősítéssel rendelkező termékek. A legújabb bitumenes hullámlemez, bitumenes zsindely és bitumenes lemez technológiák alkalmazásán kívül nagy gondot fordítunk a dolgozóink szaktudásának a folyamatos fejlesztésére.

Szombathelyen és környékén 2014-ben is kedvező árakon a tető egészére vonatkozó megoldást kínálunk, beleértve a bádogszerkezeteket, páraelvezetést, lejtéskorrekciót és a hőszigetelést is.

bitumenes-szigeteles-budapestbitumenes-szigeteles-gyorbitumenes-szigeteles-kecskemetbitumenes-szigeteles-pecsbitumenes-szigeteles-szekesfehervarbitumenes-szigeteles-szombathely

 

2014 ősztől a következő városokban is jelen vagyunk:

Siófok - Tamási - Kaposvár - Dombóvár - Veszprém - Dunaújváros - Zalaegerszeg - Szekszárd - Dunaföldvár - Ajka 

Lapostető szigetelés

 

Palatető szigetelés

PVC szigetelés

 

Tüzép Siófok

muszaki ellenor