Cikkek

Bitumenes szigetelés Dunaújváros

Tetőszigetelés, lapostető szigetelés, palatető szigetelés, páratechnikai szigetelés, hőszigetelés terasz szigetelés, pince aljzat és oldalfal szigetelés, aljzatszigetelés bitumenes hullámlemez, bitumenes zsindely és bitumenes szigetelés Dunaújváros és környékén.
Szakmai kapcsolataink lehetővé teszik, hogy Dunaújvárosi megrendelőinknek a magas minőség mellett piacképes árakat tudjunk biztosítani Dunaújvárosban és Környékén.
Cégünk tevékenységének és minőségének a biztosítása, fokozatos növelése érdekében, a bitumenes hullámlemez, bitumenes zsindely és bitumenes lemez szigetelő anyagokat ISO 9001 szabvánnyal és CE minősítéssel rendelkező termékek. A legújabb bitumenes technológiák alkalmazásán kívül nagy gondot fordítunk a dolgozóink szaktudásának a folyamatos fejlesztésére.
Dunaújvárosban és környékén 2014-ben is kedvező árakon a tető egészére vonatkozó megoldást kínálunk, beleértve a bádogszerkezeteket, páraelvezetést, lejtéskorrekciót és a hőszigetelést is.

bitumenes-szigeteles-budapestbitumenes-szigeteles-gyorbitumenes-szigeteles-kecskemetbitumenes-szigeteles-pecsbitumenes-szigeteles-szekesfehervarbitumenes-szigeteles-szombathely

 

2014 ősztől a következő városokban is jelen vagyunk:

Siófok - Tamási - Kaposvár - Dombóvár - Veszprém - Dunaújváros - Zalaegerszeg - Szekszárd - Dunaföldvár - Ajka 

Lapostető szigetelés

 

Palatető szigetelés

PVC szigetelés

 

Tüzép Siófok

muszaki ellenor